Compleet assortiment Vogel's en Marmitek tv-accessoires

25-04-2018

Om uw klanten de perfecte televisieavond te kunnen bieden, heeft Beekman B.V. haar assortiment uitgebreid. Wij hebben nu een nog breder aanbod tv-accessoires van de merken Vogel’s en Marmitek. Ons assortiment is altijd up-to-date, dus ook voor de nieuwste televisies bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn de artikelen direct en snel leverbaar.

Vogel’s biedt onder andere platte en kantelbare muursteunen voor diverse televisies, schermformaten en ruimtes aan. Hiermee kan de klant zijn televisie eenvoudig in de ideale positie plaatsen. Het verschuiven van meubels is niet langer nodig, voortaan heeft hij ook vanuit de luie stoel een perfect zicht op de tv. Natuurlijk maakt ook de Thin en Wall serie deel uit van onze voorraad.

Marmitek slaat met haar producten de brug tussen bestaande en nieuwe televisieapparatuur. Oude apparaten de deur uitdoen, omdat ze niet meer werken in combinatie met de nieuwste aankoop? Met Marmitek is dat voorgoed verleden tijd. Beekman B.V. verkoopt onder andere analoog-digitaal-converters, infraroodverlengers waarmee uw klant zijn tv ook op grote afstand kan bedienen en splitters waarmee hij hetzelfde signaal op verschillende schermen kan ontvangen. Neem voor meer informatie gerust een kijkje in het ruime assortiment op onze website.

Heeft u vragen of verzoeken met betrekking tot onze assortimentsuitbreiding? Dan kunt u terecht bij de Verkoop Binnendienst van Beekman B.V. Onze medewerkers zijn telefonisch via +31(0)55 538 11 00 of per mail via verkoop@beekman.nl te bereiken. Ook kunt u een afspraak maken met uw
Beekman-vertegenwoordiger. De directe mobiele telefoonnummers vindt u hier.

Terug