De nieuwe Easyfiks brochure. Wel zo makkelijk

12-06-2019

De markt voor accessoires en bijverkoop staat weer volop in de belangstelling. Met het Easyfiks concept worden die kansen maximaal benut. Easyfiks is het accessoire concept voor de elektrovakhandel. Door de zichtbaarheid van de accessoires en verbruiksartikelen neemt de verkoop toe en de traffic naar de winkel stijgt. Het is een verlengstuk van uw dienstverlening die een enorme vlucht in omzet maakt.

In de nieuwe Easyfiks brochure ziet u voorbeelden uit de praktijk van diverse Expert, EP: en Electro World winkels die succesvol werken met het Easyfiks concept. En tevens zelfstandige ondernemers die het Easyfiks concept naadloos in hun winkels hebben geïntegreerd, zoals bijvoorbeeld Obbink in Oost-Nederland.

“Onze Easyfiks servicewand werkte meteen heel goed vanaf dag één. Wij merken: zien is echt kopen. De verkoop op dit gebied is aanzienlijk gestegen, we hadden dit jaren eerder moeten doen. Het is een aanwinst voor de winkel.” Lees de hele ervaring van Linda van Leeuwen van Electro World Wim van Leeuwen in Wateringen en andere ondernemers in de nieuwe Easyfiks brochure.

Terug