Nieuwe uitvinding voor de wasmachine: de soapshuttle

03-10-2018
Nieuwe uitvinding voor de wasmachine: de soapshuttle

Bestel nu alvast als pre-order! Zo bent u de eerste zodra het product op voorraad is.

De soapshuttle is een revolutionaire uitvinding van Nederlandse bodem. Theo Brens uit Sneek heeft het apparaatje uitgevonden waarmee vloeibaar wasmiddel gedoseerd kan worden. Brens introduceerde zijn blauwe doseerapparaat onlangs op de IFA in Berlijn en het loopt nu al storm. De eerste 20.000 stuks zijn verkocht en er is veel enthousiasme waardoor er direct 100.000 bijgemaakt worden. 

Wat verklaart het succes van de soap shuttle? Brens zegt het volgende: Nederland heeft bijna 9.000.000 huishoudens. 1 procent hiervan is een verbruik van 2.160.000 liter vloeibaar wasmiddel en als die 1% van deze huishoudens gemiddeld tot 25% gaat besparen op wasmiddel dan is dat 540.000 liter vloeibaar wasmiddel per jaar. Dit is een enorme besparing maar minstens zo belangrijk is dat het milieu minder wordt belast.

Wat is de soapshuttle?
De soapshuttle is een inzetstuk voor in de wasmachine waarmee vloeibaar wasmiddel gedoseerd kan worden. Universeel, kostenbesparend en milieubewust. Plaats de soapshuttle eenvoudig in uw zeepbak en vul deze tot de aangegeven hoeveelheid met vloeibaar wasmiddel. Bespaar tot 30% op vloeibaar wasmiddel en voorkom dure, overbodige reparaties!
Gemiddeld doseren we met zijn allen per wasbeurt 40% meer dan nodig is. De nadelen van overdosering zijn een stinkende wasmachine, de was wordt niet goed schoon en het kan zorgen voor dure reparaties die overbodig zijn. Opspattend wasmiddel in combinatie met vuil nestelt zich in de dode hoeken van de wasmachine: achter en onder de trommel, in het manchet, in de kuipfilterslang en afvoer. Dit zijn de plekken waar zich geen beweging voordoet, daardoor blijft hier vuil in combinatie met wasmiddel achter. Wasmiddel wat goed vermengt met water loopt goed terug en maakt beter schoon. Doordat de soapshuttle wasmiddel mengt met water en dit de eerste 3 tot 5 minuten van het was proces verdeeld en mengt met het waswater in de trommel, geeft dit al een minimale besparing van 12%, wasmiddel wat normaal via de zeepbak verdwijnt.
De soapshuttle schaft u eenmalig aan en is een product voor het leven. De soapshuttle is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en wordt geproduceerd met behulp van de meest moderne en milieu ontlastende technieken. De soapshuttle is speciaal ontwikkeld voor vloeibare wasmiddelen en is niet te gebruiken in combinatie met waspoeder.
Doseren van vloeibaar wasmiddel is geen ‘rocket science’ maar gewoon eenvoudig! Kijk ook op www.soapshuttle.com

Ja, ik wil de soapshuttle als pre-order bestellen.

 

Bron: Dagblad van het Noorden

Terug