Sennheiser gaat intensieve samenwerking aan met Beekman BV

09-11-2015

Om de service naar de retail te verbeteren gaat audiospecialist Sennheiser een intensieve samenwerking aan met groothandel Beekman BV.


Snel het juiste onderdeel vinden

Beekman BV verzorgt vanaf heden de onderdelen en accessoires van Sennheiser aan de retail in de Benelux. Dat zorgt voor een betere beschikbaarheid van Sennheiser onderdelen, accessoires en documentatie voor winkeliers-ondernemers. Alle data rondom Sennheiser onderdelen worden geïntegreerd in het Beekman Informatie Systeem (BIS Pro), dat zowel online als offline toegankelijk is. Zo is het juiste onderdeel/accessoires snel te vinden, besteld en geleverd. Retailers kunnen 24/7 gemakkelijk online bestellen en levering is ook op zaterdag.

Prefered supplier

Sennheiser is een welkome aanvulling op het brede assortiment van Beekman BV, dat reeds 6.000.0000 onderdelen en accessoires in het assortiment heeft. Producten van Sennheiser kunnen gemakkelijk aan bestaande bestellingen worden toegevoerd. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Doordat de meeste retailklanten met grote regelmaat bij Beekman BV bestellen kunnen de Sennheiser producten mee met dergelijke bestellingen. Beekman BV hanteert de prijzen voor de retail zoals deze altijd door Sennheiser zijn vastgesteld. Als prefered supplier van Sennheiser zal Beekman BV scherp inzetten op een optimale verkrijgbaarheid van onderdelen voor de retail. Retailers kunnen consumenten ook naar de Europart.nl of PartsNL webshops verwijzen, de franchise concepten van Beekman BV, om Sennheiser producten direct thuis gestuurd te krijgen. Dit kan ook binnenkort voor de meeste klanten middels dropshipments.< Terug