Hoe gaan jullie om met de veiligheid en gezondheid van jullie medewerkers en partners?

Als eerste spreken wij onze waardering uit naar alle mensen die de zogenoemde vitale beroepen uitoefenen. Mensen die momenteel extra worden belast, omdat zij continu klaarstaan voor hun medemensen die zorg nodig hebben.  

Vanuit Beekman BV volgen wij de adviezen op van de overheid en het RIVM. De gezondheid van mensen (collega’s, hun families, klanten en zakelijke relaties) staat hierin te allen tijde centraal.

Elke dag bekijken wij opnieuw of we de maatregelen die we zelf hebben kunnen nemen voldoende zijn, of dat we deze nog ergens kunnen aanscherpen. Hierbij volgen wij natuurlijk ook weer de adviezen vanuit de overheid. 

Uiteraard werken collega’s thuis en collega’s op kantoor volgens de afgesproken regels. Met deze nieuwe aangepaste manier van werken willen wij onze klanten/zakelijke relaties blijven voorzien van de noodzakelijke producten, in deze ook voor hen lastige tijd. Ook hierbij is gezondheid het meest belangrijk. 

Intern communiceren we dagelijks over de gang van zaken, om collega's op de hoogte te houden van de huidige ontwikkelingen.  

Terug