Hoe kan ik een bestelling uploaden?

U kunt een kommagescheiden bestand (een CSV bestand) uploaden via Bestellingen → Huidige Order. Hier kunt u een bestand kiezen en uploaden. De regels in het bestand worden automatisch in het orderformulier geplaatst.

Let op dat wanneer u Microsoft Excel gebruikt u de celeigenschappen op "Tekst" zet in verband met voorloopnullen van artikelcodes.

Klik hier om een voorbeeld van het kommagescheiden bestand te downloaden

Terug