Wat is BIS Pro?

Het Beekman Informatie Systeem, BIS Pro, is een online systeem dat toegankelijk is vanaf telefoon, tablet, laptop en pc. Heeft u als klant van Beekman B.V. een abonnement op BIS Pro dan heeft u toegang tot alle informatie die u nodig heeft zoals technische tekeningen, inkoop- en consumentenprijzen, aansluitplannen, stroomkringschema's, is het onderdeel wel/niet aanwezig, de voorraad van Beekman, de prijs van verschillende onderdelen etc. 

Met BIS Pro kunt u snel en gemakkelijk alle informatie inzien die belangrijk is om een order binnen te halen. De benodigde informatie snel voorhanden als u een klant heeft in de winkel, aan de telefoon of bij bezoek aan huis. Met BIS Pro bespaart u veel tijd en haalt u direct omzet binnen. U komt professioneel over en kunt de klant overtuigen. Bovendien heeft BIS Pro alle informatie van alle merken verzameld in één gebruiksvriendelijk systeem. Alle informatie in één overzicht, inclusief de actuele, huidige voorraad. Dagelijks bestelt Beekman B.V. bij de belangrijkste merken en wordt er direct bevoorraad uit de Europese magazijnen, zodat deze producten ook weer snel bij u kunnen zijn.

Als BIS Pro abonnee maakt u optimaal gebruik van de voordelen. U bent al abonnee voor slechts €32,50 per maand.

Voorwaarde voor het aanvragen van een BIS Pro abonnement is dat u klant bent bij Beekman B.V. Uw aanvraag wordt altijd beoordeeld door ons. Voor BIS Pro abonnees geldt een minimum omzet van € 5000 die bij Beekman B.V. wordt behaald en betaald via automatische incasso. 

Schrijf u in voor BIS Pro en profiteer nu van een gratis proefabonnement (alleen voor Beekman klanten).

Bis Pro is alleen beschikbaar voor klanten van Beekman B.V. Lees hier hoe u klant kunt worden.

Terug