Wat is BIS Pro?

Het Beekman Informatie Systeem Professional (BIS Pro) is een hulpmiddel waarmee u 24 uur per dag de beschikking heeft over de specificaties van diverse onderdelen. Een handig systeem voor winkels, handelaren, reparatiebedrijven en onderdelenshops. Met BIS Pro kunt u snel en eenvoudig informatie vinden betreffende onderdelen en accessoires die Beekman B.V. op voorraad heeft of snel kan leveren. Tevens bent u met BIS Pro altijd op de hoogte van de prijzen. Dit geldt natuurlijk ook voor de artikelen en artikelinformatie.

BIS Pro bestaat in 2 varianten; BIS Internet Professional (online) en BIS Blu-ray Professional (offline).
Met een BIS Pro abonnement kunt u inloggen op www.beekman.nl met uw gebruikelijke klantgegevens. Omdat u een abonnement heeft krijgt u toegang tot extra functionaliteiten op www.beekman.nl, speciaal voor BIS Pro abonnees. Zoals inzicht in alle technische tekeningen van apparaten, gemakkelijk zoeken in alle onderdelen en vervangende onderdelen die voor u relevant zijn en daarmee snel de juiste informatie voorhanden en nog meer zekerheid over het bestellen van het juiste onderdeel of artikel. De voordelen van BIS Pro zijn ook te gebruiken op uw smartphone of tablet.

Ook ontvangt u als BIS Pro abonnee het programma op Blu-ray, dat offline te gebruiken is. Hiermee kunt u BIS Pro installeren op uw pc. Hiermee kunt u bovendien stickers (met of zonder barcode en/of foto), lijsten en overzichten printen van een door u gemaakte selectie. Alle artikelen zijn voorzien van foto’s, zoveel mogelijk beeldvullend en van goede kwaliteit. U kunt elektronisch bestellen via e-mail met terugkoppeling van de orderontvangst. Elektronisch bestellen via BIS Pro heeft tevens als voordeel dat u 1% korting voor elektronisch bestellen ontvangt.

Met BIS Pro kunt u snel en gemakkelijk alle informatie inzien die belangrijk is om een order binnen te halen. De benodigde informatie snel voorhanden als u een klant heeft in de winkel, aan de telefoon of bij bezoek aan huis. Met BIS Pro bespaart u veel tijd en haalt u direct omzet binnen. U komt professioneel over en kunt de klant overtuigen. Bovendien heeft BIS Pro alle informatie van alle merken verzameld in één gebruiksvriendelijk systeem. Alle informatie in één overzicht, inclusief de actuele, huidige voorraad. Dagelijks bestelt Beekman B.V. bij de belangrijkste merken en wordt er direct bevoorraad uit de Europese magazijnen, zodat deze producten ook weer snel bij u kunnen zijn.

Als BIS Pro abonnee maakt u optimaal gebruik van de voordelen. U bent al abonnee voor slechts 32,50 euro per maand.

Schrijf u in voor BIS Pro en profiteer nu van een gratis proefabonnement (alleen voor Beekman klanten).

Bis Pro is alleen beschikbaar voor klanten van Beekman B.V. Lees hier hoe u klant kunt worden.

Terug