Formules & merken

Beekman B.V. heeft in de afgelopen jaren diverse winkelformules ontwikkeld. Formules die u als klant helpen om onderscheidend te zijn ten opzichte van uw concurrenten en die het gemak bieden van een uitgewerkte formule met een kernassortiment, huis- en formulestijl en landelijke uitstraling en dekking. U blijft als formule partner zelfstandig werken, maar kunt wel gebruik maken van de voordelen van centrale inkoop, marketing en voorraad. Beekman B.V. heeft de volgende landelijke winkelformules: PartsNL en Easyfiks.

PartsNL

Onderdelen en accessoires voor in en om het huis

PartsNL-logo

PartsNL is een webshop en winkelformule met alles onder een dak; onderdelen, accessoires en aansluitmateriaal voor huishoudelijke apparaten. Met alle merken onderdelen, een snelle levering, goede service en een duidelijke webshop is PartsNL het voorbeeld van de moderne onderdelenwinkel. PartsNL biedt onderdelen voor wassen en drogen, in de keuken, stofzuiger en schoonmaak, thuis en onderweg, computer en inkt en audio en video. Kijk voor meer informatie op www.partsnl.nl.

Easyfiks

Wel zo makkelijk

Easyfiks gelooft dat het voor consumenten eenvoudig is om problemen met huishoudelijke apparatuur op te lossen. Daarom wil Easyfiks consumenten inspireren in hoe ze gemakkelijk apparatuur kunnen onderhouden, vervangen, aansluiten of erop kunnen besparen. Naast Easyfiks private label producten biedt Easyfiks een shop-in-shop concept. Easyfiks biedt allerhande oplossingen voor onderhoud, besparen, vervangen en aansluiten van huishoudelijke apparatuur. Het uitgangspunt daarbij is: wel zo makkelijk. Het is makkelijk om de juiste producten te vinden, makkelijk te integreren in uw winkel en makkelijk te actualiseren. Met de Easyfiks shop-in-shop in uw winkel creëert u een unieke toevoeging op uw totaalaanbod. En een verlengstuk van uw serviceniveau en reparatiediensten. Het Easyfiks concept is speciaal ontwikkeld voor vlekkeloze integratie in winkels voor consumentenelektronica, zoals elektrovakzaken, multimediawinkels en witgoedwinkels. Kijk voor meer informatie op www.easyfiks.nl of bekijk de nieuwe Easyfiks brochure.

Bent u ondernemer en geïnteresseerd in een van onze formules of merken? Neem dan contact op.