Over Beekman B.V.

Beekman B.V. is dé specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Als grootste leverancier van Nederland helpen wij ruim 2.000 klanten bij het makkelijk vinden en snel leveren van de juiste producten.

Als totaalleverancier levert Beekman B.V. ruim 10 miljoen onderdelen en accessoires van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Oral-B, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson, en meer. Ook creëren en leveren wij complete schappenplannen en winkelconcepten. Zoals de franchiseformules Europart en PartsNL, en het shop-in-shop concept Easyfiks.

Met onze unieke combinatie van producten en diensten willen wij onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen nemen. We denken mee over het optimale assortiment, richten uw winkel voor u in en we verzorgen het onderhoud van uw schappen en we hebben een zeer uitgebreid magazijn. Beekman B.V. levert aan ketens & formules, electrovakzaken & mediawinkels, wit- en bruingoedzaken, onderdelenwinkels, monteurs, reparatie- en installatiebedrijven.

Beekman B.V. is een familiebedrijf en bestaat sinds 1969. Dat zorgt voor een hechte relatie met onze klanten en een uniek gevoel van samen ondernemen. Klanten kunnen 24/7 gemakkelijk online onderdelen en accessoires bestellen. Orders die voor 18.00 uur bij ons binnen zijn worden dezelfde dag nog verstuurd. Vanuit ons centrale magazijn in Apeldoorn, leveren wij in heel Europa.

Meer weten? Bekijk dan onze bedrijfsbrochure.

Merken

Beekman B.V. is specialist in originele onderdelen van de beste merken. Wij zijn officieel distributeur van de volgende merken.

Klein huishoudelijk, keukenapparatuur
Mobiel/Tablet
Accessoires-onderhoud voor klein huishoudelijk
Persoonlijke verzorging
Pand Beekman B.V. Vlaggen voor pand Beekman bus