Werken bij

Werken bij Beekman B.V.

De menselijke factor is voor Beekman B.V. van grote waarde. Mensen die klantgericht werken zijn van harte welkom bij Beekman B.V. We hebben regelmatig vacatures voor nieuwe medewerkers, zoals voor logistiek, inkoop of onze klantenservice.

Hieronder zie je een overzicht van onze huidige vacatures.

Vacature overzicht

Web developer

Commercieel medewerker verkoop binnendienst

Logistiek stagiair

Logistiek medewerker (oproep)

Klantenservice medewerker Duitstalig (fulltime)

Kundendienstmitarbeiter deutschsprachig (Vollzeit)

Medewerker klantenservice (bijbaan)

Beekman B.V.
T.a.v. Afdeling HRM
Weegschaalstraat 15
7324 BE Apeldoorn

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: voornaam, geslacht, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, opleidingsniveau, beschikbaarheid, je cv en motivatie. De door jou aan Beekman B.V. verstrekte persoonsgegevens, inclusief cv en motivatie, worden door Beekman B.V. bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, worden de gegevens na 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure verwijderd. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij Beekman B.V., dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier.
Indien je jonger dan 16 jaar bent heb je toestemming van je ouders nodig om je persoonsgegevens te verstrekken. Ben je jonger dan 16 jaar, dan kunnen jouw ouders ook altijd de gegevens die aan ons verstrekt zijn aanpassen of verwijderen.