Hoe maak ik een subaccount aan voor mijn medewerker/collega?

U kunt in 6 stappen een subaccount aanmaken:

1. Zorg dat u als debiteur ingelogd bent onder uw bestaande (hoofd)account.
  2. Beweeg met de muis over de meest rechter menutab. En klik op 'contacten'. Te vinden onder de tekst 'mijn profiel'.
  3. U bent nu op de pagina 'contacten'. Klik rechts boven op de button 'contact aanmaken'.
  4. Vul alle gegevens in en bedenk een wachtwoord. Let op: onthoud het wachtwoord goed, u krijgt geen bevestiging mail met het wachtwoord.
  5. Kies tot slot de gebruikersrechten die het subaccount volgens u mag hebben.
  6. Klik op de button ‘aanmaken’ en uw collega/medewerker kan voortaan zelf inloggen met een eigen account.