Hoe print ik prijs- en schapkaarten?

Het zelf printen van prijs- en schapkaartjes was een wens van onze klanten die we graag wilden realiseren. Tot voor kort was daar nog niet de geschikte functionaliteit voor beschikbaar. We zijn verheugd dat dat inmiddels wel het geval is en we denken dat we op deze manier een mooie service kunnen bieden voor u. Waarmee u in kunt spelen op de actuele prijsstelling.

De functie is voor uw PartNL, Europart of Easyfiks winkel vanaf nu beschikbaar en u kunt het dan ook direct gebruiken. Het mooie is dat u vanaf nu zelf prijs- en schapkaartjes kunt selecteren uit uw schappen om te printen. Of u selecteert helemaal naar eigen wens artikelen uit het Beekman assortiment. Een aantal mooie functies:

  • U kunt eventueel uw eigen prijs invullen, zodat dit getoond wordt op het kaartje.
  • Ook ziet u gemakkelijk welk artikel een nieuwe prijs heeft ten opzichte van de laatste keer dat u hiervoor een kaartje heeft geprint.
  • U genereert met 1 druk op de knop de kaartjes in een pdf bestand en het is klaar om te printen.
  • Het enige wat u nog nodig heeft is het juiste (scheur)papier voor in de printer. Dit kunt u bestellen in 2 varianten: art.nr. 9003221-6 (Vimex label) en art.nr. 9003265-6 (prijsrail label).

Hoe werkt het?
Wanneer u inlogt op www.beekman.nl ziet u rechts bovenin onder uw accountmenu een extra optie: Prijs- en schapkaartjes. Zodra u hierop klikt komt u op de pagina waar u uw eigen prijs- en schapkaartjes kunt genereren en printen. Alle benodigde uitleg ziet u via de grijze button ‘handleiding’, rechts op deze pagina. De handleiding kunt u ook benaderen via deze link: https://www.beekman.nl/handleiding-prijs-en-schapkaartjes (u dient hiervoor ingelogd te zijn).

Gaat het direct goed? Of juist nog niet? Heeft u vragen? Wij horen heel graag uw ervaringen. Met uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij Kees Meereboer via .

Terug