Hoe zie ik of er voldoende voorraad is?

Per artikel is er een voorraadindicatie aangegeven. Deze voorraadinformatie correspondeert met de door u opgegeven voorkeurslocatie bij 'instellingen'.

Wanneer de voorraadindicatie groen is, is er voorraad bij de door u opgegeven voorkeurslocatie van Beekman BV. Dit kan zijn Apeldoorn of Groningen.

Is de voorraadindicatie oranje gekleurd, dan is er voorraad bij een andere Beekman BV vestiging dan uw voorkeurslocatie. Op de artikel detailpagina kunt u zien bij welke vestiging er voorraad is, op de overige pagina's wordt deze voorraadindicatie met een * gemarkeerd. Als u vandaag bestelt, kan uw bestelling wel de volgende dag bij een Beekman BV afhaalcentrum zijn.

Is de voorraadindicatie rood gekleurd, dan is er momenteel geen voorraad. Indien bekend staat de verwachte levertijd wel aangegeven.

De voorkeurslocatie Groningen is met name bedoelt voor monteurs en winkeliers die in die regio wonen. Zo kunt u gemakkelijk zien of de benodigde producten op ons afhaalcentrum aanwezig zijn. En zo niet, wanneer deze wel in het afhaalcentrum kunnen zijn. Vanuit Groningen wordt er niets verstuurd.

Wilt u uw voorkeurslocatie aanpassen? Ga dan naar 'Instellingen' en kies onder het kopje 'Voorraad vestiging' voor Apeldoorn of Groningen.

Terug