Kunnen mijn medewerkers ook gebruik maken van BIS Pro?

Als u een BIS Pro abonnement heeft, kunt u meerdere gebruikers aanmaken (multi user). Of u een handelaar, reparatiebedrijf of onderdelenshop bent, uw mensen kunnen gebruik maken van BIS Pro. Bijvoorbeeld uw winkelmedewerkers of monteurs. BIS Pro is geschikt voor pc, laptop, smartphone en tablet. Dus overal in de winkel, bij de consument thuis, in de auto of op kantoor is BIS Pro te gebruiken.

Hoe maak ik een subaccount aan voor mijn medewerker/collega via www.beekman.nl?

U kunt in 6 stappen een subaccount aanmaken:

1. Zorg dat u als debiteur ingelogd bent onder uw bestaande (hoofd)account.
  2. Beweeg met de muis over de meest rechter menutab. En klik op 'contacten'. Te vinden onder de tekst 'mijn profiel'.
  3. U bent nu op de pagina 'contacten'. Klik rechts boven op de button 'contact aanmaken'.
  4. Vul alle gegevens in en bedenk een wachtwoord. Let op: onthoud het wachtwoord goed, u krijgt geen bevestigingsmail met het wachtwoord.
  5. Kies tot slot de gebruikersrechten die het subaccount volgens u mag hebben.
  6. Klik op de button 'aanmaken' en uw collega/medewerken kan voortaan zelf inloggen met een eigen account.