Koppeling Beekman BIS Pro en kassasysteem VMSII van Vendit

Diverse Beekman klanten maken gebruik van het VMSII kassasysteem van Vendit. Beekman en Vendit hebben voor een integratie van onze beide systemen gezorgd, waar u als winkelier profijt van heeft. Wij zetten ons graag in om onze meerwaarde voor onze klanten te vergroten. Dit doen we ook door mee te denken over oplossingen en het (digitaal) toegankelijk maken van informatie.

De voordelen van integratie van Beekman BIS Pro en VMSII van Vendit op een rij:
1. Dagelijks automatisch laten inlezen van een artikelbestand met de actuele inkoop- en consumentenprijzen. Dit scheelt een hoop tijd en werk, artikelen of prijzen handmatig aanmaken is niet meer nodig.

2. Mogelijkheid tot direct elektronisch bestellen vanuit VMSII of via BIS Pro (www.beekman.nl). Het systeem waar wij alle merken en apparaten geïntegreerd hebben in 1 omgeving: beekman.nl. Het systeem bevat meer dan 1,4 miljoen apparaten met technische tekeningen, 90 miljoen koppelingen tussen onderdelen en apparaten en ruim 10 miljoen onderdelen. Ook alternatieve producten worden weergegeven.

3. Voorraad van alle artikelen op de pakbon volautomatisch laten bijwerken. Tijd besteden aan handmatig een voorraad inboeken is niet meer nodig. Controleer de pakbon op juistheid, scan de barcode op de pakbon en de voorraad in uw systeem wordt automatisch bijgewerkt. 

4. Altijd up-to-date voorraadinformatie. De voorraad wordt op de achtergrond realtime opgehaald.

5. Prijskaarten, etiketten en schapkaarten printen.

6. Instellen van minimale en maximale gewenste voorraad.

Dit alles is erop gericht om bepaalde processen voor uw winkel automatisch te laten plaatsvinden. Zodat u meer tijd heeft om u te richten op uw klant. Voor praktische vragen over de integratie van BIS Pro van Beekman met uw VMSII kassasysteem van Vendit kunt u contact opnemen met de Vendit helpdesk.

Terug